Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


Εμβόλιμη αγωνιστική αυτήν την Τετάρτη (14/4/10) και ο Ναυπακτιακός Αστέρας φιλοξενείται στην ...έδρα του από τον Απόλλωνα Ευπαλίου.

Μετά από συνενόηση των δύο ομάδων αποφασίστηκε το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου προκειμένου και οι δύο ομάδες να αποφύγουν τα έξοδα και την κόπωση από μακρινές μετακινήσεις.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η όμορη ομάδα του Απόλλωνα ταλαιπωρήθηκε υπερβολικά φέτος από τα ...σαδιστικά βίτσια κάποιων εκεί στην ΕΠΟ που όριζαν τους εντός έδρας αγώνες της, λόγω ακαταλληλότητας του κοινοτικού γηπέδου Ευπαλίου, πότε στο Αντίρριο, πότε στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό, πότε στις Παπαδάτες και πότε στην ...Πρέβεζα (200 χλμ απόσταση από το Ευπάλιο) πετυχαίνωντας ουσιαστικά την εξόντωσή της και την οικονομική της αφαίμαξη και στερώντας της πρακτικά τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα.

Παρά τις όποιες αντιξωότητες πάντως, ο Απόλλωνας παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο που πάλεψε όλα τα παιχνίδια και που φυσικά έχει ως αποκορύφωμα της φετινής του πορείας, την κατάκτηση του Κυπέλλου Φωκίδας και τη μεγάλη του νίκη στον πρώτο γύρο μέσα στο Παπαχαραλάμπειο επί του Αστέρα με 1-2. Αυτή ήταν μάλιστα και η μοναδική ήττα του Ναυπακτιακού μέσα στην έδρα του, γεγονός που προσθέτει σίγουρα κάτι παραπάνω στην αυριανή αναμέτρηση.

Στον αγωνιστικό χώρο του Παπαχαραλαμπείου θα δούμε αύριο πολλά παιδιά της πόλης μας είτε με τη φανέλα του Αστέρα είτε με τη φανέλα του Απόλλωνα και σίγουρα όλοι όσοι αγωνιστούν αξίζουν όχι μόνο το χειροκρότημα αλλά και την ιδιαίτερη προσοχή μας ενόψει και της ανόδου του Ναυπακτιακού στη Γ' Εθνική.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, για τον Ναυπακτιακό επιστρέφουν από τιμωρία οι Στάμος, Ζέρβας και Παναγιωτόπουλος ενώ μοναδικός απών λόγω καρτών θα είναι ο Ουζουνίδης που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του (7 κάρτες).

Το παιχνίδι αναμένεται ελεύθερο και συναρπαστικό καθώς άγχος δεν υπάρχει για καμία ομάδα αφού ο μεν Ναυπακτιακός απέχει μόλις 6 πόντους από τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου και του τίτλου του πρωταθλητή, ο δε Απόλλωνας δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

Ένας αγώνας για το πρεστίζ της πόλης ουσιαστικά και για να μπορέσει ο Αστέρας με νίκη να προετοιμάσει τη φιέστα της ανόδου στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Άραχθο.

Όλοι την Τετάρτη στις 17:00 στο Παπαχαραλάμπειο να χειροκροτήσουμε και τις δύο ομάδες και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον Αστέρα στο προτελευταίο βήμα πριν την άνοδο.


 
Blogger Templates by Wishafriend.com