Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ: 3-0


Σε ένα κακό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Ναυπακτιακός Αστέρας κατάφερε δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, να πάρει το τρίποντο της νίκης και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου και του τίτλου του πρωταθλητή.

Μάλιστα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου και συγκεκριμένα την εντός έδρας ήττα του Θεσπρωτού από τον Τηλυκράτη με 0-1 και την ισοπαλία της Βολίδας με την Ανατολή (1-1), αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη πλέον Πρέβεζα στους 12 βαθμούς καί χρειάζεται μόλις 6 πόντους στις υπόλοιπες 6 αγωνιστικές για τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Υπήρχαν κάποιες δυνατές μονομαχίες, με τον Ναυπακτιακό να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Αστέρα Ρόκκα. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν 3 μικροευκαιρίες με σουτ των Κουτελιέρη, Ξευγένη και Καραγιάννη.

Στο δεύτερο ήμιχρονο ο Αστέρας Ρόκκα, έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς στο 57’ είχε διπλό δοκάρι μετά από σύγχηση στα καρέ του Ναυπακτιακού και κόντρα στον Τερόλη.

Στο 72’ ο Ναυπακτιακός Αστέρας άνοιξε το σκορ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό του Ψυχογιού με τον Ξευγένη και παράλληλη σέντρα του τελευταίου, ο Γλωσσόπουλος από κοντά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την προώθησε στα δίχτυα δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς στην εξέδρα.

Στο 82’ ο Άρης Ξευγένης έσπασε το τεχνητό οφσάιτ της άμυνας του Αστέρα Ρόκκα και αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα με πλασέ έγραψε το 2-0, διώχνοντας το όποιο άγχος από τους παίχτες της Ναυπάκτου.

Στο 86’ και πάλι ο Ξευγένης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και αφού πέρασε και πάλι τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο για τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Η σύνθεση του Ναυπακτιακού:

Χρήστου, Καραγιάννης (46’ Σταυρόπουλος), Δενδρινός, Καραμανώλης, Τρίγκας, Τερόλη, Κουτελιέρης, Κυρίτσης, Παντελίδης (72’ Γλωσσόπουλος), Ξευγένης, Ψυχογιός (75’ Καζανάς).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 5 ομίλου:

ΛΕΥΚΙΜΗ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 0-2

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: 0-1

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ: 1-0

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: 3-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: 2-1

ΒΟΛΙΔΑ – ΑΝΑΤΟΛΗ: 1-1

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ – ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ: 2-0

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ – ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: 2-2


 
Blogger Templates by Wishafriend.com