Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2

Εύκολο απόγευμα για το Ναυπακτιακό στο Παπαχαραλάμπειο καθώς ήταν ανώτερος του Απόλλωνα και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα έφτασε άνετα στην επικράτηση με 0-2. Ο Αστέρας παρουσιάστηκε σοβαρός και έπαιξε όσο χρειαζόταν για να φτάσει στη διασφάλιση του τριπόντου. Ο Απόλλωνας αν και όπως πάντα αξιόμαχος δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να επανάλαβει ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρώτου γύρου, όπου είχε επικρατήσει με 1-2 και παραδόθηκε στις ορέξεις του... Πρωταθλητή.


Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Ξευγένης για να διπλασιάσει τα τέρματα του Ναυπακτιακού στο 44' ο Στάμος, ο οποίος επέστρεψε μετά από τιμωρία 5 αγωνιστικών για την αποβολή του στο παιχνίδι με το Νυδρί.


Με το αποτέλεσμα αυτό το Ευπάλιο υποβιβάστηκε και μαθηματικά (κάτι που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν αφού έτσι το επέβαλαν κάποιοι από τα γραφεία της ΕΠΟ, στέλνοντάς το να αγωνίζεται στα εντός πάντα ως φιλοξενούμενο στις περιφέρειες των αντιπάλων) ενώ ο Ναυπακτιακός διατήρησε τη διαφορά των 12 πόντων από τη δεύτερη Πρέβεζα, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος.


Με νίκη την Κυριακή και πάλι στο Παπαχαραλάμπειο επί του Άραχθου Παχυκαλάμου ο Ναυπακτιακός έχει τη δυνατότητα να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής κερδίζοντας και τυπικά την άνοδο στη Γ' Εθνική.


Συγκεκριμένα, σε περίπτωση νίκης την Κυριακή, ακόμα κι αν η Πρέβεζα επικρατήσει στο δικό της αγώνα, το μόνο σενάριο επιστημονικής (ή καλύτερα αρρωστημένης φαντασίας) που θα του στερεί την άνοδο θα είναι η μεν Πρέβεζα να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της, ο δε Ναυπακτιακός να μη συγκεντρώσει ούτε ένα βαθμό στις τελευταίες 4 αγωνιστικές και παράλληλα στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Παπαχαραλάμπειο να ηττηθεί με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά (Θυμίζουμε ότι στην Πρέβεζα ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 1-3).


Κι επειδή αυτά τα πράγματα φυσικά δεν γίνονται ούτε στα πιο παράξενα όνειρα, όλοι την Κυριακή να δώσουμε βροντερό παρόν στο Παπαχαραλάμπειο να ζήσουμε το δικό μας όνειρο και να φωνάξουμε "Είμαστε πια Πρωταθλητές"...


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΠΟΛΛΩΝ: Ανδρεόπουλος, Αδρασκέλας (60' Ζαχαρόπουλος), Καραμπολάι, Φλέγγας Γιωρ., Κοντός, Κωτσικογιάννης, Αδραχτάς, Φλέγγας Β. (56' Φλέγγας Γιαν.), Φλέγγας Χρ. (86' Σερεντέλος), Παπακωστόπουλος, Θανασιός.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Χρήστου, Καζανάς, Τερόλη, Καραμανώλης, Τρίγκας, Παντελίδης (71' Ζέρβας), Ξευγένης (65' Γλωσσόπουλος), Κυρίτσης, Παναγιωτόπουλος, Στάμος, Σταυρόπουλος (58' Καραγιάννης).

 
Blogger Templates by Wishafriend.com