Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2 (ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ !!!)




Όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα στο Κομπότι όπου ο Ναυπακτιακός και η τοπική ομάδα προσέφεραν θέαμα σε ένα ανοιχτό και γρήγορο παιχνίδι.

Το τελικό αποτέλεσμα σήμανε και τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου του πρωταθλητή για το Ναυπακτιακό Αστέρα και της ανόδου ξανά μετά από τρία χρόνια στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με κάποιες στημένες φάσεις για τον Σκουφά που η άμυνα του Ναυπακτιακού κατάφερε να απομακρύνει τον όποιο κίνδυνο.

Στο 19’ μετά από παράλληλη σέντρα του Στάμου, ο Παναγιωτόπουλος δεν μπόρεσε από κοντά να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 21’ ο Σπυράκος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Κατσαρός που βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας του Άστερα, με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για το Κομπότι.

Στο 24’ ο Ψυχογιός δεν πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και χάθηκε η ευκαιρία για το Ναυπακτιακό.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο ήρθε με κεφαλία του Θοδωρή Κυρίτση που απέκρουσε εντυπωσιακά στή γωνία του ο τερματοφύλακας του Σκουφά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ναυπακτιακός μπήκε δυνατά, πίεσε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με σουτ του Κυρίτση στο 46’ που απέκρουσε στη γωνία του ο Ρώσσης και σουτ του Ψυχογιού στο 48’ από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση που έβγαλε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Κομποτίου.

Στο 50’ σουτ του Στάμου και πάλι απέκρουσε ο Ρώσσης ενώ στο 51’ η πίεση των παιχτών του Αστέρα παραλίγο να τους αποφέρει ένα αυτογκόλ έπειτα από σύγχηση στα καρέ του Σκουφά.

Τελικά στο 58’ η πίεση του Ναυπακτιακού μετουσιώθηκε στο γκολ της ισοφάρισης με ένα εξαιρετικό σουτ του Σταυρόπουλου έξω από την περιοχή που δεν άφησε περιθώρεια αντίδρασης στον Ρώσση.

Ο Αστέρας συνέχισε στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό και στο 66’ και πάλι με τη χρυσή αλλαγή τον Α. Σταυρόπουλο έγραψε το 1-2 με κοντινή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Παναγιωτόπουλου.

Όμως δύο λεπτά αργότερα κόντρα στη ροή του αγώνα ο Σκουφάς κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ιωάννου εκμεταλλευόμενος νέα αδράνεια στην άμυνα της Ναυπάκτου.

Μετά και την ισοφάριση ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Ναυπακτιακό να έχει την κατοχή και να αρκείται σε …ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Στο 88’ ο Ναυπακτιακός επανήλθε στην αγαπημένη του συνήθεια να τελειώνει τον αγώνα με παίχτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Καραμανώλης με απευθείας κόκκινη για αγκωνιά σε διεκδίκηση της μπάλας.

Ο αγώνας τελείωσε χωρίς άλλες συγκινήσεις αλλά το τελικό αποτέλεσμα έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς της μεγάλης ανόδου του Αστέρα στη Γ’ Εθνική.

Η Σύνθεση του Ναυπακτιακού:

Χρήστου, Καραγιάννης, Τερόλη (55’ Γλωσσόπουλος), Ουζουνίδης (Δενδρινός), Καραμανώλης, Κυρίτσης, Τρίγκας, Στάμος, Ζέρβας, Παναγιωτόπουλος, Ψυχογιός (55’ Σταυρόπουλος).

 
Blogger Templates by Wishafriend.com