Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ


Την Κυριακή 11/4/10 η ομάδα της πόλης μας θα επιχειρήσει να κάνει άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στοχεύοντας σε ένα ακόμα τρίποντο, υποδεχόμενη στο Παπαχαραλάμπειο τη σκληροτράχηλη ομάδα του Αστέρα Ρόκκα, η οποία αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία.
Ο Αστέρας Ρόκκα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς, 8 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στηρίζεται κυρίως στην έδρα του, όπου μετρά 10 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ έχει γνωρίσει μία και μοναδική ήττα από το δικό μας Αστέρα (1-2). Αντίθετα στις εξορμήσεις του μακριά από τα Ρόκκα το ρεκόρ του είναι 2-3-8.
Ο Ναυπακτιακός στις 7 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος χρειάζεται 11 πόντους για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής.
Από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν για τον Ναυπακτιακό Αστέρα οι τιμωρημένοι Ζέρβας και Στάμος που εκτείουν την τελευταία αγωνιστική της ποινής τους για αποβολές αμφότεροι, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Δ. Παναγιωτόπουλος που επίσης αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα και τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική και ο Ουζουνίδης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει για 2 αγώνες. Αντίθετα, επανέρχονται οι Δενδρινός, Κυρίτσης και Καραμανώλης που απουσίαζαν από το μεγάλο διπλό στη Λευκάδα την προηγούμενη αγωνιστική.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΑΝΟΣ (ΑΧΑΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΣΑΡΡΗΣ (ΑΧΑΙΑΣ) - ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ (ΑΧΑΙΑΣ)

Όλοι να δώσουμε δυναμικό παρών στο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε ένα ακόμα τρίποντο ανόδου.... ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!

 
Blogger Templates by Wishafriend.com