Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Και στον Άσο Θέμελης !!!


Και η πρώτη φετινή μεταγραφή είναι γεγονός με τον Αστέριο Θέμελη να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους με το Ναυπακτιακό και να αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την εστία του Αστέρα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας (35 χρονών) έχει αγωνιστεί σε: ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Κολινδρού, Προοδευτική, ΑΕΛ, Θεσπρωτό, Λεωνίδιο, Χαλκηδόνα, Ρόδο, Ηλυσιακό, Καστοριά, Ιεράπετρα, Άγιο Δημήτριο, Ολυμπιακό Βόλου και Ηλιούπολη. Μάλιστα στην ομάδα της Ρόδου είχε συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή του Ναυπακτιακού Δ. Σκούνα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ναυπακτιακού, ο έμπειρος πορτιέρο, τόνισε πως μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία του Δημήτρη Σκούνα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Καταλυτικό ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή έπαιξε ο προπονητής του Ναυπακτιακού, Δημήτρης Σκούνας. Είναι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης απέναντί μου και θα δώσω των καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα».


Εντονη εξάλλου είναι η φημολογία ότι ο Ναυπακτιακός βρίσκεται κοντά και σε άλλη μία σπουδαία μεταγραφή με τον 26χρονο επιθετικό Προκόπη Σαγανά να βρίσκεται προ των πυλών. Ο Σαγανάς έχει χριστεί διεθνής με την Ελπίδων ενώ έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω και Παναχαϊκή.

Παράλληλα η Διοίκηση του Αστέρα ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Στάμο και Γλωσσόπουλο που είχαν σημαντική συνεισφορά στην περσινή πορεία ανόδου.

Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο νεαρός αμυντικός Σ. Μπαλαμπάνης ο οποίος δεν έπεισε με τις περσινές εμφανίσεις του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εύβοια και συγκεκριμένα στον Ηρακλή Ψαχνών.

 
Blogger Templates by Wishafriend.com