Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑ 2-1

Ασταμάτητος... Ανίκητος...

Γεννημένος Πρωταθλητής...

Τι κι αν παίζει με παίχτη λιγότερο, τι κι αν παίζει με δύο παίχτες λιγότερους… τι κι αν κατέβουν στο γήπεδο μόνο οι φανέλες με το Αστέρι…

Αυτός ο Αστέρας μας δεν χάνει ποτέ… Αυτός ο Ναυπακτιακός πάντα θριαμβεύει…

Σε ένα παιχνίδι γιορτή, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά με έναν ανεκδιήγητο απαράδεκτο και επικίνδυνο διαιτητή που μάλλον ήρθε εκδρομή απ’ το νησί του με σκοπό να …βουρλίσει παίχτες και οπαδούς, ο Αστέρας κατάφερε να κερδίσει και την μέχρι πρότινος δεύτερη Πρέβεζα με 2-1 παρά το γεγονός πως βρέθηκε να παίζει με 10 παίχτες από το μισάωρο και με 9 για τα τελευταία 30 περίπου λεπτά.

Το μέταλλο του πρωταθλητή με το οποίο έχει σφυριλατηθεί η Ομαδάρα μας αποδείχθηκε και πάλι ακατάβλητο για τους αντιπάλους και ο Ναυαπακτιακός πήρε άλλο ένα τρίποντο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για φέτος.

Το σκορ άνοιξε ο Γλωσσόπουλος με πανέμορφη κεφαλιά ψαράκι ύστερα από εκπληκτική σέντρα του Στάμου. Στο 34’ όμως ο Καραγιάννης αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη αφήνοντας την ομάδα με 10. Η Πρέβεζα εκμεταλλεύτηκε προς στιγμήν την αριθμητική της υπεροχή, ισοφαρίζοντας λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Μάλιστα στο 66’ το αριθμητικό πλεονέκτημα των φιλοξενουμένων διευρύνθηκε αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για το Ναυπακτιακό και ο Τρίγκας. Κι εκεί που όλα έμοιαζαν βουνό, ο Αστέρας κατάφερε για μια ακόμα φορά να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και να φτάσει στην επικράτηση με γκολ ποιήμα του Σταυρόπουλου στο 76’ με σουτ έξω από την περιοχή.

Καταπληκτικός ήταν και ο τερματοφύλακάς Αλυσσανδράτος στην επανεμφάνισή του.

Η σύνθεση του Αστέρα:

Αλυσσανδράτος, Καραγιάννης, Δενδρινός, Τρίγκας, Τερόλη, Κουτελιέρης (72’ Μπαλαμπάνης), Κυρίτσης, Στάμος, Ψυχογιός (49’ Σταυρόπουλος), Ξευγένης, Γλωσσόπουλος (68’ Παναγιωτόπουλος).

 
Blogger Templates by Wishafriend.com