Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

"Με ήθελαν πολύ και υπέγραψα μέσα σε πέντε λεπτά"

Ο Αστέριος Θέμελης στο Golden3


Ο Αστέριος Θέμελης ήταν η πρώτη μεγάλη μεταγραφική κίνηση του Ναυπακτιακού Αστέρα, καθώς ο προπονητής των νεοφώτιστων,Δημήτρης Σκούνας, ήθελε να προσθέσει εμπειρία στα γκολκπόστ του. Ο 35χρονος πορτιέρο των νεοφώτιστων μίλησε στο Golden3 για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και σε μία ομάδα που ανέβηκε φέτος από το Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Αρχικά τόνισε ο Αστέριος Θέμελης: "Ότι είπα το ναι στην πρόταση του Ναυπακτιακού έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία του Δημήτρη Σκούνα στον πάγκο. Έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον κόουτς στην Ρόδο και μάλιστα είχαμε πάει πάρα πολύ καλά. Αλλά εκτός του προπονητή οι άνθρωποι εδώ μου έδειξαν πως με ήθελαν πολύ και αυτό φάνηκε ότι αφού έγινε το ραντεβού υπέγραψα συμβόλαιο μέσα σε πέντε λεπτά.

Είναι μία ομάδα πολύ οργανωμένη και οι συνθήκες είναι οι καταλληλότερες για να παίξεις ποδόσφαιρο και να έχεις την ηρεμία σου. Δεν λέμε μεγάλα λόγια, η ομάδα έχει κάνει κάποιες πολύ καλές κινήσεις, πήρε εμένα που προέρχομαι από τη Β' Εθνική, πήρε τονΜαχαιρούδη επίσης από το ίδιο πρωτάθλημα, ενώ και ο Τσελέπηςείναι πολύ καλός παίκτης. Η διοίκηση θέλει να βοηθήσει πολύ και φέτος όπως έκανε και πέρυσι και το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι η ομάδα κράτησε σχεδόν το 70% του ρόστερ που ανέβασε την ομάδα στη Γ' Εθνική.

Αυτή είναι μία πολύ σημαντική κίνηση για το καλό κλίμα των αποδυτηρίων και γενικώς για να μην δημιουργείται μία ομάδα από το μηδέν, τώρα υπάρχει ένας έτοιμος κορμός και αυτό είναι το καλό. Ξανά λέω δεν λέμε μεγάλα λόγια, πάμε για να πάρουμε μία εύκολη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι μας φέρει η χρονιά. Πάντως δημιουργείται ένα πολύ καλό σύνολο και πιστεύω ότι ο κόσμος του Ναυπακτιακού θα χαρεί την ομάδα και την καινούργια χρονιά".


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ www.golden3.gr

 
Blogger Templates by Wishafriend.com